13 Noiembrie – Ziua Bibliei

                                                                  

            Parohia Valea Măcrișului, în contextul Anului omagial al satului românesc (al preoților, învățătorilor și primarilor gospodari) și Anului comemorativ al Patriarhilor Nicodim Munteanu și Iustin Moisescu și al traducătorilor de cărți bisericești în Patriarhia Română, precum și al zilei de 13 noiembrie - Ziua Bibliei, a organizat în data de 13 noiembrie 2019, un concurs online pe pagina de Facebook a Parohiei Valea Măcrișului, ce a avut drept motto cuvintele Mântuitorului Iisus Hristos: „Cercetaţi Scripturile, că socotiţi că în ele aveţi viaţă veşnică. Şi acelea sunt care mărturisesc despre Mine” (Ioan 5, 39).

            Cei care au dorit să participe la acest concurs, au trimis sub formă de mesaj text, versetele pe care le consideră ca fiind cele mai dragi din Sfânta Scriptură. Astfel, în urma aprecierilor acordate de vizitatorii paginii, căștigătorul concursului a fost desemnat tânărul Alexandru Bobeș, care a primit din partea parohiei noastre o Sfântă Scriptură, editată la Institutul Biblic și de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române, precum și felicitările noastre și ale tuturor credincioșilor prezenți în ziua de duminică, 17 noiembrie 2019.

                 ,, Un popor, ca și orice om în parte, atâta prețuiește cât a înțeles din Evanghelie și cât poate să urmeze învățăturii lui Iisus.'' (Simion Mehedinți)

                                                                                      A consemnat preot paroh Cristian Petrescu

               



0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...